Taller III: Millorem Dénia (Crònica i resultats)

El dijous 6 d’octubre es va realitzar l’últim taller de l’ EDUSI de Dénia, Millorem Dénia, dedicat a prioritzar les propostes.

En l’anterior taller es van generar més de 100 propostes. Per a fer la priorització es van agrupar totes elles en 30 temes, respectant els quatre àmbits en què s’han estructurat els tallers. Durant el taller l’equip de dinamització va explicar l’agrupació que s’havia fet de les propostes i es van llegir totes elles. Finalment, va tenir lloc la votació per a la qual cada persona va disposar de 3, 2 i 1 punt a repartir dins de cadascun dels àmbits. En el document de conclusions podeu consultar el resultat d’aquesta votació.

L’equip de dinamització volem agrair a totes les persones que han participat dels tallers per la seua predisposició i implicació en el procés. Els resultats d’aquests tallers són fruit del treball de totes aquestes persones.

Gràcies!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *