Taller I: Pensem Dénia (Crònica i Resultats)

Dijous passat 22 de setembre va tindre lloc el primer dels tres tallers previstos dins del procés de participació pública de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat de Dénia. En esta primera trobada es va tractar de realitzar una anàlisi integral del municipi a partir d’una metodologia DAFO: prop de seixanta veïns i veïnes de Dénia van evidenciar en tres grups les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats referides a temàtiques urbanes tan variades com la mobilitat, l’economia local, el patrimoni natural, la cohesió social o el teixit cultural de Dénia.

El resultat d’aquest diagnòstic, que podeu descarregar més a baix, serà el punt de partida de “Dissenyem Dénia”, el pròxim taller de debat i propostes que tindrà lloc dijous que ve 29 de setembre en l’Edifici Portelles a les 20.00 hores. La finalitat d’esta segona trobada és la d’elaborar propostes concretes d’actuació basant-se en el diagnòstic integral consensuat a partir del DAFO.

Descarregar: Conclusions Taller I “Pensem Dénia” PDF

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *