Taller III: MILLOREM DÉNIA

El tercer i últim taller de participació, ‘Millorem Dénia’, consistirà a explicar quines han estat les propostes que s’han elaborat durant el taller anterior i decidir quines són les propostes més importants per dur a terme.

Serà doncs un taller de priorització, els resultats del qual s’incorporaran al Pla d’Implementació de l’EDUSI, que és el pla que detalla quines accions es podran finançar amb fons europeus.

Com en la resta de tallers podran participar tant els veïns i veïnes de Dénia, com representants dels diferents agents de la ciutat, associacions o entitats.

En aquest bloc anirem recollint els resultats de cadascun dels tallers. D’aquesta manera les persones que han participat tindran un resum del que s’ha parlat en els tallers i, de la mateixa manera, aquelles persones que no han vingut als tallers anteriors podran estar al dia. A més, aquestes conclusions també es podran consultar de manera física a l’oficina de participació ciutadana (edifici Les Portelles).

Reserveu-vos la data: dijous 6 d’octubre, a les 20h a Les Portelles.

priorizar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *