Taller II: DISSENYEM DÉNIA

Com t’imagines Dénia d’aquí a 10 anys? De quina manera podem fer la nostra ciutat més amable i sostenible? Quines accions portaries a terme?

‘Dissenyem Dénia’ és el nom del segon taller de participació, el qual consistirà a reflexionar i dissenyar les propostes de futur que caldrà incloure en l’EDUSI. Així, tenint en compte la diagnosi compartida que haurem fet en el primer taller, serà el moment de debatre i definir les línies d’acció a dur a terme per a la Dénia del futur.

Esta sessió tindrà lloc el dijous 29 de setembre a les 20.00 h a Les Portelles i, de la mateixa manera que a la sessió anterior, podran assistir tant veïns i veïnes a títol individual, com els diferents agents implicats en el territori.

En els tallers es faran servir diferents dinàmiques i metodologies amb l’objectiu de generar un diàleg entre els veïns i veïnes participants, on tothom pugui aportar la seua experiència a la ciutat i es generin idees enriquidores de manera conjunta. Els tallers són una oportunitat per a expressar les teues opinions, però sobretot per a escoltar, dialogar i arribar a acords entre tots i totes per a fer una ciutat millor.

Vos esperem!

dissenyem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *