Taller I: PENSEM DÉNIA

Un dels elements més importants de l’EDUSI és la participació dels veïns i veïnes en la seua elaboració. Ja hem començat a recopilar informació mitjançant l’enquesta en línia, on vos preguntem pels principals problemes i reptes de Dénia en els propers anys. Les respostes serveixen a l’equip redactor per a enriquir la diagnosi i preparar els tallers. D’altra banda, les conclusions dels tallers s’incorporaran a la redacció final de l’Estratègia.

El proper dia 8 de setembre es realitzarà la Presentació Pública de l’EDUSI (20h, Sala del Castell) i s’explicarà a la ciutadania en què consisteix l’Estratègia. Per a la redacció de l’EDUSI es realitzaran tres tallers de participació que tindran lloc entre els mesos de setembre i octubre (vegeu calendari), i als quals podran assistir tant veïns i veïnes a títol individual, com els diferents agents implicats en el territori. Tota persona és benvinguda!

El primer dels tallers, amb el títol de ‘Pensem Dénia’, consistirà a analitzar la situació del municipi, detectant les principals fortaleses i oportunitats, així com els reptes i els assumptes a millorar a la ciutat. L’objectiu d’este primer taller és l’elaboració d’una diagnosi compartida que servirà a l’equip redactor per a definir accions de futur en els següents tallers.

Vos esperem el dijous 22 de setembre a les 19.30h a Les Portelles!

DSC_0558

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *