OT2: Millorar l’ús i qualitat de les TIC i l’accés a les mateixes.

TIC és l’acrònim que fa referència a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. En el marc EDUSI es creu important potenciar el seu ús per tal d’aconseguir una administració més propera, accessible i transparent. Un nou model d’administració local on es potencie l’accés a la informació que es produeix al municipi i, inclús, aconseguir noves bases de dades que ajuden a millorar la gestió local.

Dins d’aquest objectiu, també es potencia augmentar els tràmits vinculats a l’administració electrònica. Entenem que en un municipi com Dénia és una potencialitat donat el sistema d’assentaments dispers que caracteritza al municipi; a més, pot ser una contribució clara a la descongestió del centre urbà i l’administració local.

Per aconseguir l’èxit d’aquest objectiu, s’apunta a la necessitat de treballar el que s’anomena bretxa digital. Aconseguir que totes les generacions de veïnes de la ciutat tinguen accés a aquestes tecnologies i no existisquen discriminacions generacionals o culturals al respecte.

0 (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *