Benvingudes a EDUSI Dénia

Et donem la benvinguda a la pàgina web de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat de Dénia, el procés que pretén harmonitzar els reptes urbans futurs de la ciutat amb els objectius temàtics fixats per la Unió Europea per a l’horitzó 2020.

En aquest espai s’informarà periòdicament sobre el procés de redacció i implementació de l’Estratègia, en el qual la participació publica esdevindrà una de les components fonamentals en la presa de decisions estratègiques. Al mateix temps et convidem a visitar l’espai habilitat a Facebook per a aglutinar totes les activitats previstes al Pla de Participació d’aquest i altres processos de decisió programats des de l’Ajuntament de Dénia.

0 (51)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *